Vivara
  Hjem | Om os | Links | Partnere | Kontakt | Ny kunde / Min konto | a A | 0 Varer i indkøbskurv  
  Søg  Udvidet søgning  
 VIVARA ONLINE SHOP

Til dig eller en du kender
Gratis Katalog
Hurtig bestilling
Bestillingsnumre
Bestil
Nyhedsbrev
Tilmeld
tell-a-friend
Dit navn
Vens e-mailadresse
Afsend

Champignons

Champignons

Bemærk: Den bedste resultat skabes under temp. mellem 13 - 18 grader.   

Vi kender alle champignons. Man kan få dem hele året i supermarkedet eller hos grønthandleren. Men for børn især er det meget sjovere og mere lærerigt selv at dyrke champignons.



Champignons
Hvid Champignon
 
De kendeste champignons er de hvide champignons. Klassiske retter som fx champignonsuppe, -ragout og –omelet kender alle. Hatten kan variere i størrelse fra lille (2 cm) til stor (5 cm).Indhold / muld 7,5 literMaks 6 høst pr. kasse
Fransk champignon
 
Den franske champignon er den brune variant af den hvide champignon. Denne lyse til lysbrune champignon smager af lidt mere end den hvide champignon. Dyrkning, tilberedning og anvendelse er den samme som for den hvide champignon. Men fordi den brune art indeholder lidt mindre fugt, svinder den mindre ind under tilberedelsen Indhold / muld 7,5 literMaks 6 høst pr. kasse
Almindelig østershat
 
Almindelig Østershat er en svamp som ligner en østersskal, deraf navnet. Østershattens bløde smag er herlig i fx flødesovse og i kombination med lyst kød og fisk. Maks 3 høst pr. kasse

  Hjem | Om os | Hjælp | Kontakt | Ny kunde / Min konto  
  © 2017 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privatlivets fred | Generelle betingelser